RESAN del 1.

Vi startade den 26e juni runt halv tolv. Tanken var att vi skulle komma iväg redan på morgonen men det blev inte så. Vi åkte med 2 bilar, eftersom ungarna inte får plats i vår, så fick en av dem sitta i mamma och pappas bil. Det var ett evigt tjat om vem som skulle sitta var :P
Det blev en lååååång bilresa ner, men tack vare en massa godis och DVDn så överlevde vi! Vi körde bara på dagarna och sov på hotell på nätterna. Första dagen kom vi inte längre än ner till Danmark, där tog vi in på ett sött litet hotell. I Tyskland fastnade vi i jätte-köer framåt kvällen. Vi stod helt stilla i två och en halv timme! Det var en långtradare med kemikalier som hade vält så det tog ett tag att sanera vägen. Barnen tyckte att det var kul att få springa av sig lite, kolla på bilarna och långtradarna som åkte i motsatt riktning, få kissa vid vägkanten (vad gör man när man är fast på autobahn?)
Hur som helst, den 28e framåt kvällen var vi framme vid villan. Gud vilket hus! Helt underbart! Det är inte ofta jag har varit med om att det är ännu finare än vad man har väntat sig :)

Hotellet i Danmark        Glasspaus                      Huset :)
(klicka för större)            i Slovenien                     
                                                 

                                    

Kommentarer
Postat av: Jupp

Åh jösses.. dit skulle jag kunna flytta! :-)

2008-08-03 @ 19:57:23
URL: http://veochvett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0