Tips och idéer tack!

Nästa söndag ska vi ha födelsedagskalas för N med alla dagiskompisarna. Det här blir vårat "premiär" kalas... Hur gör man? N har varit på en sisådär 3-4 sådana kalas men jag har inte riktigt fått kläm på vad man gör. Vissa hade sagostund, lite lekar, andra lät barnen leka fritt. Ska man bjuda på både mat och tårta eller bara tårta? Glass kanske är bättre? Jag har förstått att godispåsen man får med sig hem är mycket viktig! Gärna en liten present i den också. Tips och idéer tas tacksamt emot!!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Fiskedamm brukar vara populärt :)

2008-08-05 @ 14:09:24
URL: http://jagochminfamilj.blogspot.com
Postat av: Indra

Jag kommer inte riktigt ihåg hur man hade det. Men som Sandra skriver..fiskedamm är populärt och sen kan jag rekommendera bullar och glass, barn brukar ju inte gilla tårta...lycka till..kramilikram

2008-08-05 @ 22:45:03
URL: http://gobisen.blogg.se/
Postat av: Jupp

Ungar gillar oxå leken som går ut på att man ska ha en stol för lite, och så springer man runt stolarna när man har musik på. När musiken stannar ska man grabba sig en stol och slå ner rumpan på. Den som inte har stol åker ut och en till stol tas bort. Bered dig dock på att någon slår sig - det slår aldrig fel, men kul är det! ;-)

2008-08-06 @ 20:34:51
URL: http://veochvett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0