Inte riktigt vad jag räknat med

Igår var J på besök. Hon skulle klippa V och A. Det slutade med att hon klippte hela familjen. N hade lyckats smeta ut kludd i luggen så hon var illa tvungen att klippa sig. När hon ändå var i farten så klippte hon P också. Plattade mitt hår och så kom vi på idén om att klippa mig. Impulsiv som jag är gick jag med på det. Jag kände mig riktigt ful i håret igår så det var nog därför jag nappade på förslaget. Nu vet jag inte riktigt vad jag tycker. Det är riktigt kort i nacken. Så kort att jag frös imorse när jag inte hade halsduk och skulle ner till dagis. P och J tyckte att det var snyggt men jag är fortfarande tveksam. Går och speglar mig hela tiden i hopp om att jag ska "inse" att det ser okej ut :P

Kommentarer
Postat av: S@tu

Oooops! Spontanklippning brukar ibland sluta med tårar :-/ Det är säkert jättefint... och du gråter ju inte iallafall ;-)

2008-12-03 @ 12:31:51
URL: http://mammasatu.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det är säkert jättefint! Det känns väl lite ovant ibörjan... Jag går fortfarande och drar i mitt hår...

2008-12-03 @ 12:48:05
URL: http://jagochminfamilj.blogspot.com
Postat av: Marie

Hmm... ja ibland ångrar man sig. Men du kanske vänjer dig vid det korta? Annars är det positiva att hår växer fort! Du får väl lägga in en bild så vi får se :-)



Förresten, har din brorson fått något namn ännu? nyfiken

2008-12-04 @ 19:49:12
URL: http://miablogg.malmbergarna.se
Postat av: Marie

Hej! Oliver är fint :-)



Men jag trodde jag hade svarat på ditt sms. Var helt säker på det!?



Jag skulle gärna vilja komma men på lördag har vi bokad släpvagn och ska åka med en massa grejer till tippen. Ska byta soffa (kasta den gamla slitna) och bli av med lite annat skräp.



Kram

2008-12-05 @ 09:08:13
URL: http://miablogg.malmbergarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0