Lugn söndag

Skön dag idag. P behövde inte åka in till jobbet så vi har varit hemma hela familjen idag! Härligt. Underbart väder och glada barn. Nu är de två större ute med P och cyklar, V ligger och sover. :)

Kollade mailen precis och såg att jag blivit utvald till en Buzzador kampanj! Jag ska få prova nån ny  dryck från ProViva. Jag är ny på Buzzador, det är första gången jag kommer med i en kampanj. Kul! Hoppas det inte är alltför krångligt att rapportera sedan...


Kommentarer
Postat av: Jupp

Kul att du blivit utvald... :-) Jag är själv oxå ny buzzador, men har inte blivit "antagen" till något än... *fast jag kan fatiskt klara mig utan både grönsakspajskal och munvatten* *fniss*

Visst är det fina blad på Stellaträdet... jag är nog lite kär i bladen! :-) Jag fullkomligt älskar körsbärsblommor! Spännande att se vad det blir!

2008-05-04 @ 20:54:06
URL: http://veochvett.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

man kan ju alltid använda pikétröjor eller brun/rosarandiga kläder ;D

2008-05-04 @ 21:04:48
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Lilla G

Nä, va kul! Visst är Buzzador roligt, gratis är ju gott, brukar det ju heta. Själv har jag inte fått något erbjudande från dem på ett tag. ProViva kan ju vara gott.



Nä, det är inte jobbigt att rapportera, ganska genomgående frågor, men det är inga krångliheter. En på jobbet fick Chichitas nya smoothies i petflaskor, jättegott var det. Hon tog med sig några flaskor till jobbet och buzzade dem. Rekommenderar dem starkt. Du ser, nu har jag buzzat vidare! :)

2008-05-05 @ 22:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0