Riskakor
Hur är det egentligen med riskakor? "Nu ska jag vara nyttig och ta en riskaka till mellanmål" eller "Åh, det är helg, nu kan jag festa med lite riskakor"? Nån som vet? Har nämligen kommit på att riskakor med smak av lök och gräddfil är riktigt goda...
Kommentarer
Postat av: Jupp
Tyvärr det senare altenativet.
De får ditt blodsocker att skena i höjden och är allmänt klassade som skräp, trots att de innehåller få kalorier. Sa dom på någon väldigt begåvad daytime-tv-show för inte länge sedan.
Men det är väl OK att unna sig ngt gott då och då! :-)
Kul att det gick bra på jobbet! Forsätter hålla tummarna! :-)
Postat av: Sandra
Nämen åh vad kul!! Stor GRATTIS!!! Kram
Postat av: Indra
Jag hörde om Riskakor på radio i veckan och det är som Jupp skriver. Det är skräp och får blodsockret att gå i topp....Sorry
Trackback