Oj då...

Pratade om "efterjulextrakilon" med en vän som beklagade sig över att hon gått upp säkert 3 kg sen typ Lucia... Själv tyckte jag att jag klarat mig... Men nja, det verkar inte vara så tyvärr. Har de senaste dagarna gått omkring i mjukisbyxor och tydligen jäst en del. För mina vanliga byxor spänner åt lite över magen. Det kanske är så att de krympt i tvätten eller nåt...? Måste vara så ;)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Det vore ju bra om en tallrik chokladyoughurt kunde hjälpa när mitt cholkadberoende skriker efter en marabou... men jag är väldigt skeptisk... :)

2009-01-08 @ 21:45:17
URL: http://jagochminfamilj.blogspot.com
Postat av: Indra

Ja då kan jag skryta med att jag inte alls ätit över jul. Har varit asduktig och den här veckan är det 2 st som kommenterat att jag har blivit smalare.....ME SO HAPPY!!(Tycker dock inte själv det) Jag är så glad att jag har hållit mig ifrån godis och tränat. Det är första gången i hela mitt liv som jag har haft sådan karaktär.

PS. Det är farligt att gå i mjukisyxor för då märker man inte att man går upp....men jag älskar också mjukisbyxor, men har försökt ha jeans på mig några ggr i veckan. Oj vilket långt skrytinlägg...förlåt! kram

2009-01-09 @ 21:06:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0