De här jobbiga dagarna fortsätter visst. K...

De här jobbiga dagarna fortsätter visst. Kanske bättre lycka imorgon! Om jag bestämmer mig för att det ska bli en toppen dag så kanske det blir så...?


Ingen bra dag idag... Det var en sån där d...

Ingen bra dag idag... Det var en sån där dag när man tänkte att "det kommet vara lugnt idag" Inte riktigt. Inget gick lätt på jobbet. Men nu är dagen slut i alla fall. Barnen ligger i sina sängar och snart ska jag ta mig en kopp te och varva ner. Jag var hos ögonläkaren igår och fick min dom. Kände mig lite nere pga det också. Det var inte lite hon hade att anmärka. Jag är astigmatisk, skelögd och så har jag ett litet brytningsfel. Tyckte att det kunde ha räckt med ett fel, inte tre :( Men men, när jag väl tar mig till optikern och fixar glasögon så kommer jag ju må bättre. Tröstar mig med det. Och jag ska minsann ha de snyggaste (dvs dyraste, varför skulle jag hitta några prisvärda för?!) bågarna! Så det så ;)


Lucia imorgon. Barnen är förväntansfulla! ...

Lucia imorgon. Barnen är förväntansfulla! Aleks och Viktor ska vara pepparkaksgubbar och Natalija tärna. Hon förstår inte varför alla tjejer vill vara lucia... Det är ju urjobbigt att ha luciakronan! Lussandet börjar kl 7.30 på föskolan, i skolan är det på kvällen kl 18. Däremellan ska jag på synundersökning på ögonmottagningen i centrum. Får se vad de säger. Nu ska jag försöka få trollen att somna!


Försöker få Viktor att somna. Inte det lät...

Försöker få Viktor att somna. Inte det lättaste! Önskar att han kunde få ha uppevila på dagis, men det finns ingen möjlighet för det säger de. Nu lyssnar vi på "Lotta på Bråkmakargatan" för andra gången... Han är hur pigg som helst, det blir nog jag som somnar först!


Testar att blogga via mobilen...

Testar att blogga via mobilen...


RSS 2.0