LCHF

Då var det dags igen. Idag drar jag igång med LCHF. Ställde mig och lagade köttfärsgratäng igår kväll så jag skulle ha matlåda idag.

Hoppas att motivationen håller i sig nu...


Tillbaka till förskolan

Idag var det dags för V att gå till förskolan igen efter att ha varit hemma i 11 dagar. Han opererade halsmandlarna förra måndagen och har därför varit hemma. Han var inte så pigg på att gå. Ville helst stanna hemma sa han.

När vi skulle gå ser jag att han är ledsen. Darrar lite på underläppen och säger "ser du inte att jag har problem med mina ögon! Jag kan inte gå till dagis..." Min lilla sötis. Vi kramades en extra lång stund och sen gick det bra.

Fröknarna berättade att han hade haft jätteroligt med sina kompisar och varit glad. Att det hade varit en bra dag! Men frågar man V så säger han att det var en jättetråkigt dag... Den lilla rackarungen.


Ben & Jerry's

Bad P köpa hem glass till helgen. Han kom hem med flera Ben & Jerry's... Visste inte vilken jag ville ha sa han. Nu har jag en massa glass i frysen och jag är så sugen att det är bäst att jag går och lägger mig! Vilket problem va? ;)


RSS 2.0