Sjuk

Idag är jag hemma från jobbet. Är så seg. Ont i huvudet, hostar och helt igentäppt i näsan :( Har ännu inte gått upp ur sängen. Eller jo, bara för att göra en smörgås. Läser bloggar och skördar frukt och grönsaker i min lilla farm på FB.. Det är allt jag orkar. Har inte tid att vara sjuk! Förläldramöte på 6-års imorgon, möte på jobbet på fredag. A och N's kalas på Barnadiset på söndag...

Bäst för honom...

N berättade för P att hon tyckte att hennes nya kompis T's mamma är så fin, och frågade om inte han också tyckte det. Jo visst svarade han. N's svar:  "Men pappa, du får inte glömma att du är gift med mamma!"


Cykla utan stödhjul

A har lärt sig att cykla utan stödhjul!!! Min duktiga pojke, jag är så stolt! N fick ju en ny cykel nu när hon fyllde 6 år och igår provade A storasysters gamla cykel. Efter 5 minuter kunde han cykla själv!!! Inte ens fyllda 4 år och kan cykla utan stödhjul, det är inte illa!
Han lärde sig tidigt att hålla balansen med sin spring-cykel, nu behövde han "bara" lära sig att trampa på en vanlig cykel... :)

Back to work...

Idag började jag jobba igen. Semestern är slut. Känns som att dessa 4 veckor flugit förbi. Nu får jag drömma mig tillbaka genom att titta på alla semesterblider :)

N fyllde 6 år i lördags! Vi firade henne här hemma med mormor och morfar, farbor och hans fru och alla kusinerna. Morbror, hans fru och lill-kusinen. Hon fick många fina presenter. Av oss en rosa cykel med lila fjärliar. Så snygg! Hon var överlycklig. Vi bjöd på tacos, N's favorit mat och favorit-glass-bomb-tårtan. Och så bakade vi muffins med rosa glasyr.

Om några veckor är det kalas-dags igen, då är det A som fyller 4 år!

              

RSS 2.0