Fredag morgon

Jag hade världens migrän anfall igår kväll. Det kändes som om någon slog mig i huvudet med en hammare gång på gång. Jag la mig tidigt men kunde inte somna förrän framåt tolv tiden. Bestämde mig imorse för att ta igen lite sömn och ta bilen in till jobbet istället. Vilket betyder att jag kunde sova i en extra timme. Ta det lite lugnt med barnen på morgonen. Äta en mysig frukost alla tillsammans... Visst låter det härligt?
Det här är verkligheten... N blev riktigt sur över att hon inte skulle få äta rukost på dagis med kompisarna. A ville inte ha frukost, han var inte hungrig. V däremot ville ha både pannkakor (vi hade kvar några från dagen innan, tro inte att jag är supermorsan som hinner steka pannkakor till 3 ungar på en vardagsmorgon), gröt och macka. Det slutade med att han knappt åt något alls. A ville gå ut och leka. Han klädde på sig själv (!) och gick ut. Självklart ville ju V också gå ut då. Men han kan inte gå ut själv, och A är för liten för att kunna ha koll på lillbrorsan. N kunde inte välja kläder. Ingenting passade. Skorna var antingen försmå eller förstora. Jag höll på att bli gaaaalen! Precis när jag tror att hon äntligen är klar att gå så får hon ett ryck och sparkar av sig skorna och tar av sig jeansen. De sitter inte bra! Klockan tickar...tiden går. Det slutar med att jag får stressa för att hinna i tid till jobbet, hinner inte få i mig någon frukost. Det är ingen fara tänker jag, jag hinner äta frukosten på jobbet. Det blev inte så heller. Men jag fick i mig en halv latte i alla fall. Man får vara glad för det lilla :)Ny mobil

Äntligen har jag skaffat mig en ny mobil! Den jag hade innan har ju bara fungerat när den själv velat :P Har varit liiiite jobbigt.

Nu har jag en sån här :)


Härliga tisdag :)

Sov riktigt tungt inatt. Fattade inte att det var min väckarklocka som ringde kl 05.05 Jag buffade på P, som visade sig vara A och inte P, att han skulle stänga av sin förbaskade mobil. Till slut kom P in i sovrummet och stängde av min mobil och sa åt mig att jag skulle sluta putta på lilla A, han behövde nog sova lite till... Kände mig som en zombie hela vägen till jobbet. Hur seg som helst. Det blir nog att lägga sig tidigt ikväll. Ska nog ta en latte nu, det är lugnt här på jobbet. Just nu räcker det med att le och säga god morgon :)

Behöver viiila

Trött, trött, trött. Det slog mig imorse att oftast när någon frågar hur jag mår så beklagar jag mig över att jag är trött. Hur kul är det... Jag behöver en energi kick! Eller semester helt enkelt... Kan nöja mig med en spa-helg på något mysigt hotell vid vattnet. Eller ok, en spa dag...1 spa-behandling. Mer realistiskt, ok ett långt bad... Får nog nöja mig med en 5 min dusch och att få vara ensam i badrummet! Det är vardagslyx :P

Kalas

P fyller år idag! Barnen och jag väckte honom med frukost på sängen och "ja må han leva" så till och med grannarna hörde oss :)
Nu ska vi iväg och handla lite inför "kalaset". Det är bara familjen som kommer. Man kan tro att det inte blir så månda då men vi är 5, P's bror + familj är 6 personer, mina föräldrar + min bror med fru och bebis. Alltså 16 personer.
Det blir meze och tårta såklart :)

Hemma igen efter operationen

Operationen gick bra. V var väldigt arg när det var dags att andas sovgas. Han stretade emot ordentligt. Själva operationen gick fort. Redan efter 10 min fick jag komma in till honom på uppvaket. Han var jättearg när han vaknade, och var inte glad över att se narkosläkaren när han kom för att titta till honom. Han somnade i bilen, men vaknade när vi kom hem. Fick lite välling och nu är han i full fart med att leka!

Pysslat lite idag...

Idag har vi fixat lite här hemma. P föreslog att vi skulle åka förbi Ikea (!) och handla lite nya krukor till altanen. Han som HATAR att gå på Ikea, det är kärlek det :)
Köpte bland annat 2 stora terrakotta krukor och har nu planterat pelargoner i rosa och vitt samt rosa förgätmigej, nån vit hängande blomma som jag inte kommer på namnet på, och lite murgröna i dem. Planterade även lite kryddor som basilika, dragon, gräslök och timjan. Pappa tog med sig en massa lavendel till mig från jobbet för någon dag sedan, gissa om jag blev glad...jag älskar lavendel! Nu har jag framsidan full av lavendel :)
Hittade en fin ljuslykta på Ikea som vi köpte, så det är riktigt mysigt på altanen nu. Det är bara myggorna som stör i paradiset :P

Imorgon ska lilla V till doktorn. Han ska operera in rör i öronen. Vi har tid kl 8.45. Nu ska jag gå och tanka honom med lite välling för det blir inget att dricka eller äta förrän efter operationen. Lilla gubben, hoppas han blir bra i öronen efter det här!


RSS 2.0