Mineralsmink

Fina Karin har tipsat mig om tikei.se som säljer mineralsmink. Har precis klickat hem ett startkit. Man kan köpa allt smink som provburkar för endast 10 kr st!! Hoppas att de har snabb leverans!

Kalas och sjuklingar

A fyllde 5 igår! Stora killen! Han var tyvärr inte så kry på sin födelsedag. I förrgår hade han feber och den höll i sig även igår på förmiddagen. Men efter att ha fått en massa presenter så kände han sig mycket bättre :)

Idag ringde de från dagis och berättade att V hade somnat sittandes under mellanmålet! Han har också feber. Så nu är det alltså igång igen, med sjukdomar och VAB. Hoppas att vi får vara friskare den här hösten och vintern än vad vi var förra året. Då åkte vi på ALLT!

Jag håller tummarna stenhårt...


Jag föll för frestelsen!

Vitt bröd, med extrasaltat bregott smör! Nygräddad baguette. Det vitaste av vitt bröd, och EXTRAsaltat smör. Två bitar åt jag. Det var nog bland det godaste jag ätit på länge.

Sedan ca 2-3 veckor tillbaka äter jag inte vitt bröd eller socker. Den första veckan var hemsk! Jag var otroligt sötsugen. Men allt eftersom dagarna gick så minskade suget. Nu känner jag att jag inte alls behöver något sött varje dag.

Helgerna har varit ett undantag, då har jag unnat mig lite smått och gott, men i små mängder. Visst, igår var det helg. Men klockan var efter 21 och jag skulle ha hoppat över det där brödet men det ropade på mig, så jag syndade. Herregud vad gott det kan vara med vanligt vitt bröd!

Nya tag idag. Sitter här med min knäckemacka med ägg, det är helt ok det med.

Tre Önskningar

  • Ett nytt vardagsrum, eller egentligen ett TILL rum... Kan nöja mig med ett nytt vardagsrum tillsvidare.
  • En fin byrå till sovrummet och nya garderober
  • Att någon trollar bort de fula stubbarna på vår baksida
Det låter väl rimligt? ;)

Tillbaka


Sommaren flög förbi och nu är man tillbaka i vardagen. N började första klass förra veckan. A fyller 5 imorgon och om ca en månad blir V 3 år. Åren flyger förbi...
I fredags fick jag höra från min chef att jag kommer bli erbjuden en fast tjänst nu när mitt vikariat går ut. Vågar dock inte glädjas riktigt än, det är många chefer som ska hålla med min chef och skriva på pappret. Men vi får se, processen är i alla fall igång!

RSS 2.0