Bröd!!

Köpte bakerix från LCHF butiken och gjorde småfranskor idag. Fantastiskt goda!!! Ca 5 g kolhydrater/st. Inte illa :)


Pannkakor på mandelmjöl

Nu är jag riktigt mätt! Testade att göra pannkakor a la lchf på (hemmagjort) mandelmjöl. Det krävdes massor av smör till stekningen... Tur att det är helt ok :)


LCHF pizza

Ikväll blir det pizza till middag! Vi har S på besök, hon och barnen åkte ner till pizzerian för att köpa hem mat. Själv står jag i köket och lagar lchf pizza till mig. Äntligen har jag hittat ett recept som är helt ok.

för 1 (liten) pizzabotten:

1 ägg
1 msk vatten
0,5 dl kokosnötsmjöl
1 tsk fiberhusk
0,5 tsk bakpulver
1 msk smulad oregano och/eller basilika
1/4 tsk salt

mums :)

Hosta

Gick och la mig för 2,5 timmar sedan men kan inte sluta hosta. Så nu sitter jag här. Trött och irriterad. Jäkla hosta.


Onsdag

Ligger i soffan med en kopp kaffe och tittar på Nyhetsmorgon. Väderprognosen ser ju fantastisk ut, synd bara att jag ligger här inne och känner mig ynklig. Hostade hela natten så jag är riktigt trött. Hoppas att jag blir frisk snart!!


Förkylningen håller i sig

Önskade att jag var full av energi efter helgen men förkylningen vill inte släppa riktigt än. Hostar mig igenom nätterna så jag sover dåligt också. Skulle behöva vara hemma från jobbet idag men det går bara inte, så vila får jag göra en annan dag. Jag behöver inte åka förrän om en timme så nu blir det en kopp kaffe i soffan. Den enorma klädhögen i badrummet struntar jag i, den får bli kvällens bekymmer.

Sjuk

Ont i halsen, hängig och feber... och idag ska P och jag på teater. Dålig timing :( Jag får ladda med alvedon och hoppas på det bästa!

Små (söta) terrorister

Herregud, har knappt vaknat och barnen har hunnit gråta, bråka och göra sig illa typ 5 gånger var! Nu är frukosten avklarad och dags för någon slags organiserad aktivitet känner jag...


1 maj

Som vi har längtat efter solsken!! Var med A på fotbollsträning igår och vädret kunde inte ha varit bättre! Jag satt på läktaren och kikade på när killarna tränade och njöt till max. Det var vindstilla och solen värmde, fantastiskt härligt :) Så kul att se hur duktiga killarna har blivit. Och mycket härligt att bara få sitta och inte göra ett smack i en och en halv timme!


RSS 2.0