Gift (men ensamstående?) 3 barns mamma...

...så känns det ibland. Missförstå mig inte, jag är lyckligt gift. Älskar min man, det är han och jag tills vi dör... Men hans jobb är så krävande. Det är så mycket som händer i vårat liv just nu. Det är mycket runt företaget och jag är inte direkt på topp, vill bara att det ska bli sommar (semester) så vi kan få ta hand om varandra. Vi behöver det. Usch, jobbigt. Kan inte sova heller :(


Kommentarer
Postat av: Marie

Jag känner igen mig i den där känslan av att vara ensamstående fast man är två. Försök att tänka på att tiden går fort nu fram tills sommaren. Vi är i mitten av april nu redan. Jag längtar också till semestern! Ska bli så skönt att vara ledig lite. När har ni er semster och vad ska ni göra? Ska ni åka bort eller vara hemma och ta det lugnt?

2008-04-12 @ 22:38:21
URL: http://www.malmbergarna.se/emil
Postat av: Mia

Godmorron på dig! Jobbig situation du är inne i, ser jag :/ Hoppas det löser sig...
Du frågade efter recept, det har jag egentligen inte, men jag gjorde så här: Jag la i tomaterna mot slutet av stektiden för fisken, i samma stekpanna alltså. Såsen är bara creme fraiche eller grekisk/turkisk yoghurt, salt och peppar. Smaksätt den med riven pepparrot tills du tycker det är lagom, sen lite honung, ta bara lite åt gången och smaka av mellan varje gång så det inte blir för sött, det ska bara anas att det är honung i den. Gör gärna såsen före maten, så den får stå och dra till sig smakerna. Lycka till!

2008-04-13 @ 07:51:49
URL: http://www.matmia.blogg.se
Postat av: Mia

Du är så välkommen! Kikar in hos dig också... *L*

2008-04-13 @ 10:10:48
URL: http://www.matmia.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Ni behöver nog mer tid för varandra. Sånt där sliter på förhållandet.

2008-04-14 @ 17:42:20
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0