Vilken helg!!

Jag har haft en UNDERBAR helg!!!

FREDAGEN började med att mina kollegor ordnade en överrasknings-födelsedagsfest för mig! Jag jobbade till 18 på fredagen, min chef skulle åka med mig för hon skulle möta upp sin date i Farsta. Men eftersom han blev lite försenad så bestämde vi att hon skulle följa med mig hem en stund och sen iväg. MEN, när vi kommer hem så är mina söta kollegor redan hemma hos mig! P står ute och grillar och de har ordnat värsta överrasknings-middagen! De är underbara! Det blev mycket skratt, god mat och gott vin.

LÖRDAGEN började med att mamma kom förbi på morgonen för att träffa sina barnbarn. Vid lunchtid tyckte mamma att de skulle åka hem till dem så pappa skulle få träffa barnen lite, det var ju så länge sedan (typ5 dagar ;) De åkte iväg och jag åkte ner till centrum för lite shopping. Bestämde med P att vi skulle passa på att gå på bio när vi ändå var barnlediga. När han kom hem så ändrade vi planerna och bestämde oss för en middag på Esperia istället. Han var för trött för bio. Jag tyckte att jag kunde köra men P insisterade på att vi skulle ta en taxi. Efter lite övertalning gick jag med på det. Mysigt med middag, tänkte jag, äntligen kan vi börja planera min 30 år fest! Varje gång när jag tagit upp det ämnet så har han varit för "stressad" för att tänka på det då. Vi kommer till restaurangen och kyparen säger att det finns ett bord ledigt på övervåningen, vi går upp för trappan och när jag kommer upp så står där en massa människor och sjunger! Efter några sekunder inser jag att det är mig de sjunger för och att det är mina vänner!!!! P har samlat alla mina vänner + min lillebror och de har ordnat en överrasknings middag för mig! Jag kunde inte tro att det var sant! Kvällen blev oerhört lyckad! Vid 23 tiden säger P att det är dags att gå. Utanför restaurangen väntar 4 taxibilar som ska köra oss vidare. Vi åkte till Hotel Kung Carl! P hade bokat rum för oss där, vi lämnade av presenterna jag fick och ut igen :) Lillebror hade satt upp oss på listan på ett av uteställena här i Stockholm! Så förbi den låååånga kön (haha!) och sen var det fest hela natten! Kl 03.30 stupade vi i säng! Vilken kväll!! Jag kan lätt tänka mig att fylla 30 år igen...


Kommentarer
Postat av: gladulle

Hejsan!Låter som en helt underbar helg och jag har sagt det tidigare det är inte så farligt att fylla 30år. men 40år däremot känns värre men det är inget att stressa upp sig för nu, jag har ju 2,5år kvar till dess.Hoppas allt är bra med hela familjen.

2009-09-10 @ 12:36:20
URL: http://gladafamiljens.blogg.se/
Postat av: Karin

Åhh jag blev alldeles rörd av att läsa det du skrev! Det är ju så härligt att få känna sig älskad av nära o kära.

Kram

2009-09-11 @ 10:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0