Idag fick jag blommor av mina fina vänner ...

Idag fick jag blommor av mina fina vänner på jobbet!! De är ju för söta! Tog helg med ett leende :)


Ont

Ont i hela kroppen. I varenda muskel. Och i min dumma tumme! Var på mitt första CORE pass igår. Gillade det verkligen! Men använde muskler som har varit väääääldigt vilande de senaste åren ;) men det är en skön ont-känsla. Betyder ju att jag kämpade på ordentligt igår. Att det gör ont i tummen däremot har inget med träningen att göra. Den är bara dum...

Den här veckan har känts väldigt lång, men...

Den här veckan har känts väldigt lång, men samtidigt har timmarna på jobbet inte räckt till. Hur går det ihop? Ser fram emot fredag kväll och helgen. Jag har lovat barnen att vi ska pyssla ihop en julkalender! Får se hur det går :)


Samsas V förklarade för mig idag att mammo...

Samsas V förklarade för mig idag att mammor och pappor måste samsas med att lämna och hämta på dagis. Det är orättvist mot pappa att jag har lämnat honom på dagis alla dagar den här veckan och att det bara är Peter som hämtar...


20071107, V's fotavtryck för 4 år sedan :)

img_3657 (MMS)

20071107, V's fotavtryck för 4 år sedan :)


Vänder det snart?

Usch, känns som att det är för mycket elände nu och för lite glatt humör just nu. Det har varit mycket med skolan och nu senast så var lilla V med om en "liten incident" på dagis. Fröknarna glömde honom när de skulle gå till parken!!!!! Han blev ensam kvar på avdelningen i ca tio minuter. Det är en lång tid för ett litet barn :( Han var ledsen när de hittade honom, sittandes i byggis. Ensam.

För några dagar sedan var jag på utvecklingssamtal och då hade de intervjuat honom. De gör alltid så. Frågar vad han gillar, inte gillar osv. På frågan vad han inte gillar på förskolan hade han svarat "att vara kvar ensam och inlåst" Mitt hjärta sprack när jag hörde det.
Jag har pratat med cheferna på förskolan om detta och de har pratat med personalen. Men det är hemskt för mig. Att min lilla bebis blev kvarglömd. Han är ledsen när jag lämnar honom och varje dag får jag höra att han vill att jag ska stanna hemma med honom.

På skolan är det tack och lov bättre. Inga fler dumheter från de där bråkiga pojkarna som varit elaka mot A.

Det är mycket på jobbet. FÖR mycket.

Vi hade inbrott i huset i förra veckan, vilket också har satt spår av oro i mig. Kan det inte bara vända nu? Behöver lite glädje!


RSS 2.0