+2 kg

Inte bra. Ställde mig på vågen i helgen. Den visade + 2kg. F-n! Hur kul är det... Så, nu blir det hårda tag...i alla fall idag ;)

Frukost = lätt vanilj yoghurt med Kellogs special K
Liten latte
Mellanmål = Banan
Lunch = Naturdiet
Mellanmål = Nektarin + liten yoghurt
Middag = vad än P lagar!

+ en hel kanna med vatten (DET är jättebra för att vara jag)

Inget onyttigt fram till helgen, men på lördag ska vi grilla med vänner så då lovar jag inget... 


Min duktiga tjej!

N hade tid hos tandläkaren idag, för att laga ett hål. P ringde precis och berättade att hon skött sig exemplariskt! Öppnade munnen hur stort som helst, och sa inte ett knyst. Ingen bedövning tog hon heller. Det gjorde visst lite, lite ont sa hon. Nu skulle hon och P till HM för att köpa läppglans :) Hon är modig, min lilla tjej. Själv vägrade jag öppna munnen när jag själv var liten och skulle laga hål...


Överraskning

Tio i sex igår kom P och barnen in genom dörren här på jobbet! Jag blev riktigt överraskad :) De hade åkte tunnelbana hela vägen fick jag höra. Det måste ha varit en upplevelse. Speciellt för V, han tycker att det är jättekul att åka tunnelbana. Han brukar bli lite arg när tåget måste stanna vid varje station.
När jag hade stängt receptionen så åkte vi ner till centrum och åt middag på food courten. Tänk om man hade det utbudet i centrumet hemma. Barnen ville ha hamburgare (såklart) Jag och P åt libanesiskt/thai. Meze med bland annat hummus, halloumi ost, marinerade kronärtskockor, små piroger med köttfärsfyllning, filodegsknyten med fårost,lammfilé, grillade scampi (inte jag, gillar inte räkor) med wokade grönsaker och nudlar. Sååå gott! Barnen fick några turer på "stoppa i en 10-krona och gunga på en häst" Vad sjutton kallas de där maskinerna?
Framåt halv åtta tiden åkte vi hem, jag trodde att barnen skulle somna i bilen men de höll sig vakna.
Väl hemma blev de lite gnälliga, de var ju jättetrötta!
N fick för sig att hon ville att jag skulle klippa hennes lugg kort! I flera månader har hon tjatat över att hon vill ha långt hår och lång lugg. Jag har inte riktigt gillat det här med lång lugg eftersom hon "glömmer bort" att hon måste ha hårspänne då så hon inte ser ut som ett troll. Så när hon sa att hon ville klippa luggen nappade jag på en gång! Fram med saxen innan hon ångrar sig tänkte jag. När jag hade klippt ca 4-5 cm tyckte jag att det var lagom. Men det tyckte inte N hon skulle ha kortare! Till halva pannan tyckte hon var lagom (!) Hon blev så klart arg och tyckte att jag var dum som "inte fattar någonting" Herregud, vilket temperament! Hur ska hon bli när hon blir tonåring (hjälp!)


Ögoninflammation

De ringde från dagis igår och sa att A och V har ögoninflammation. Det går tydligen på förskolan. Pojkarna mår bra, men är kletiga i ögonen så de får vara hemma idag. P och jag kunde dela på dagen. Han åkte iväg tidigt imorse och jag stannade hemma till kl 11. Sen kom han hem, och jag tog bilen in till jobbet. Gratis parkering idag med förresten :)
Det var mysigt att ha en lugn morgon hemma. Vi fick besök av J. Hon kom över på lite frukost. Pojkarna hade världens aptit. Jag blev riktigt förvånad, i vanliga fall får man knappt i dem en smörgås. Men idag åt de massor. V åt fil och flingor + 1 liten knäckemacka + 2 baguettbitar med smör. A åt samma, men hoppade över flingorna. Sen blev det tårar när det var dags för mig att åka till jobbet. Det var V som helst hade velat följa med.

Min morgon

Vilken morgon jag har haft idag! Det gick bara inte att gå upp när klockan ringde. Jag var så seg! Snoozade hur många gånger som helst. Bestämde mig redan första gången när klockan ringde att jag skulle ta bilen in idag för att jag behövde verkligen sova mer. Jag skulle öppna imorse och så stänger jag ikväll, dvs. många kronor i parkering, det kostar ju 10 kr i timmen...
Jag kommer till jobbet, parker bilen där jag brukar och går mot p-automaten för att betala. Men det finns ingen p-automat! Den är borta! Tydligen så ska den bytas ut och de har inte satt upp någon ny så idag (och kanske imorgon) så är det gratis parkering. Jippi :)
Morgonen fortsatte ganska lugnt. Jag och J hann till och med äta lite frukost tillsammans innan det var dags att börja jobba. Sen vet jag inte vad som hände. Jag hade hur många kunder som helst, och alla var förvirrade. Tänk dig när någon kommer och säger att de ska träffa Johan kl 8. Eh, Johan vem? På vilket företag? Vad heter männsikan mer än Johan? Suck. Eller "Jag ska vara med på en kurs här idag, jag heter Anna Svensson" De har ingen aning om vad kursen heter eller vem som anordnar den. Det ska inte vara lätt inte. Eller så kommer alla på en gång. En massa besökare till olika företag och till olika personer. För att göra det hela lite intressantare så svarar ingen när jag ringer. Ja så har det varit hela dagen. En massa förvirrade besökare och många telefonsamtal med röstbrevlådor. Nåja, det är bara 4 timmar kvar :P

Wien

På fredag åker jag och P till Wien! Ska bli så härligt :)
Sitter och googlar och kollar vad vi inte får missa när vi är där. Vi åker ut på fredag kväll och kommer hem på söndag kväll. Lite lagom mini semester. När vi kommer hem är det bara en månad kvar till Mallorca semestern. Jippi!

RSS 2.0